25 Eylül 2011 Pazar

Eyes Wide Shut-Gözleri Tamamen Kapalı




Director: Stanley Kubrick
Writers: Arthur Schnitzler (novel), Stanley Kubrick (screenplay)
Stars: Tom Cruise, Nicole Kidman and Todd Field



Konusu 
Psikanalist Arthur Schnitzler'in romanından uyarlanan psikanaliz ve cinselliği tema eden filmde Doktor William Harford (Tom Cruise), eşinin (Nicole Kidman) o güne dek gizlediği cinsel arzularını öğrenince, hayatında şüphe, korku ve cinsel keşiflerle dolu yeni bir sayfa açılır.Piyanist bir arkadaşı vasıtası ile katıldığı bir parti;uzun ve macera dolu bir gecede yaşanan kabus dolu saatler anlatılmaktadır.
Film 2,5 saat olmasına rağmen yönetmenin ustaca çizdiği kompozisyon sayesinde, evliliği, sadakati, masonlar ın hayatını ve cinselliği sürükleyici bir şekilde anlatarak seyircinin sorgulamasını sağlıyor.
http://tr.wikipedia.org/wiki/G%C3%B6zleri_Tamamen_Kapal%C4%B1


Storyline
A doctor becomes obsessed with having a sexual encounter after his wife admits to having sexual fantasies about a man she met and chastising him for dishonesty in not admitting to his own fantasies. This sets him off into unfulfilled encounters with a dead patient's daughter and a hooker. But when he visits a nightclub, where a pianist friend Nick Nightingale is playing, he learns about a secret sexual group and decides to attend one of their congregations. However, he quickly learns he is in well over his head and finds he and his family are threatened.
http://www.imdb.com/title/tt0120663/


Soundtracks





more Soundtracks : http://www.youtube.com/user/ufukkirim

LİSTEN:Migrations | Eyes Wide Shut (ost) | Jocelyn Pook

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder